Kurşunlu Şehit Teğmen Korhan Kuruçay İlkokulu

Vizyon: Atatürkçü düşünce yolunda, ulusal değerleri evrensel değerlerle bütünleştiren, yenilikleri takip eden, yeni ve farklı düşüncelere açık, her öğrenciye eşit firsat sunan örnek bir kurum olmaktır.

Misyon: Öğrencilerimizi, Atatürk ilke ve inkilapları doğrultusunda , kendi kimliği ile sahip olduğu kültürel mirası birlestiren, iletişimi kuvvetli , özgür ve bilimsel düşünebilen, özgüveni ve estetik değerleri gelişmiş, sosyal ve etik değerleri benimsemiş, , araştırmaya ve öğrenmeye istekli bireyler olarak hayata hazırlamaktır.

Başarılar:

Saatler: Başlama:08:50 Bitiş:15:00
Isınma: Kalorifer, DOĞALGAZ
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Okulumuz yürüyüş mesafesinde olduğu için öğretmen ve öğrenciler servise ihtiyaç duymamaktadir. Okulumuz taşıma merkezi olduğu için köylerden gelen öğrenciler servis ile taşınmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://korhankurucay.meb.k12.tr

Adres - HACI BEKİR MAH. DEDELER CAD. ŞEHIT TEĞMEN KORHAN KURUÇAY ILKOKULU BLOK NO 1 KURŞUNLU / ÇANKIRI

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Kurşunlu Çankırı merkeze 52 km uzaklıkta 4900 nufüslü bir ilçedir.

Ulaşım Çankırı ilmerkezine 08:00 de gidiş 02:00 de dönüş minibüsleri bulunmaktadır. Ankaraya sabah ve öğleden sonra gidiş ve dönüş otobüsleri bulunmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Çankırı il merkezine 52 km uzaklıkta. Ankara il merkezine 150 km uzaklıkta. Okulumuzda ilçe merkezindedir.Ilçemiz nüfus ve yüzölçümu olarak küçük olduğu için okulumuza ulaşımda herhangi bir sıkıntı yaşanmamaktadir.